Компанія Gambee вперше презентувала своє обладнання на загал в рамках конференції Ukrainian Gaming Week 2021, що відбулася 24 лютого 2021 року в Готелі “Прем’єр Палац” у Києві.

Ще зарано робити прогнози про те, як ця подія відобразиться на нашому майбутньому, але це точно величезний крок у майбутнє. Майбутнє нашого вистражданого гемблінгу в Україні.
Ми щиро вдячні організаторам за те, що влаштували непогану репетицію перед виставками, що плануються найближчим часом. Всім нам, майбутнім “гравцям” гемблінг ринку, потрібен був такий майданчик, щоб поспілкуватися, налагодити контакти і підживитися інформаційно. Нажаль, багато кого з відомих нам учасників ринку ми не побачили, але сподіваємось, що вони з’являться на виставках, нехай і без репетиції 🙂
Що ми винесли для себе з цієї події?
Ми точно розуміємо, що ринок оживає, повертаються відомі бренди, з’являються нові проекти, зростає зацікавленість публіки, проте, щоб усе це не втратити, відповідальним органам потрібно плідно попрацювати над системою і обов’язково почути експертів з гемблінгу та тих, кому з усим цим потім працювати.
Ще залишається без відповіді багато питань, зокрема з оподаткування, сертифікації, моніторингу… Вони потребують нагального вирішення. Щиро сподіваємося на активний рух у цьому напрямку.
Ми дуже раді, що були присутні на цьому заході і не сумніваємося в тому, що присутнім сподобався наш міні-стенд. Ми отримали дуже багато корисного фідбеку і готові до подальшого розвитку. Однак, це була невелика частинка того, що ми можемо запропонувати вам, тож чекаємо на вас у нашій виставковій залі в Києві.
Виставкова зала знаходиться за адресою:
🏢 м. Київ, вул. Борщагівська, 206, оф. 185
💡 Будь ласка, повідомляйте про ваш візит, щоб ми могли спланувати зустріч та приділити вам максимум уваги.
Запис на перегляд за телефонами:
📞 +38 (096) 982-48-70
📞 +38 (096) 181-24-41
Або через пошту:
📧 sales@gambee.com.ua